2018-12-15 07:27:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egyre tétovázik egy fontos döntés meghozataláról

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars kellemes fényszögben áll a Plútóval, most a barátaival kellene programot szerveznie. Ez változatosságot hoz a mindennapjaiba és rövid szünetet is a párkapcsolati életébe. Az ilyen kis szünetek olykor nagyon jót tudnak tenni egy házasságnak... Este menjen el egy ünnepségre, rendezvényre, vagy moziba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold maradt a Halak jegyében és ez erősen hat önre. Főleg anyagi ügyeiben érdekes ez az ön számára. Állítson fel bevételi és kiadási tervet. A bolygók ebben támogatni fogják önt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap nagyon mozgalmas és zsúfolt lesz. Valaki jó hírekkel jelentkezhet telefonon a nap során. Azt akarhatja, hogy vegyen vele részt egy kellemes rendezvényen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kedvet kap a szervezéshez, szortírozáshoz, takarításhoz. Lendületben lesz, és a délelőtti órákban sok munkát el tud majd végezni. A bevásárlások és nagyobb beszerzések is megérik a befektetett időt és pénzt, délután laza órák következnek, és ez kimondottan jót fog tenni önnek. Este kapcsolja ki a gondolatait, főzzön egy finom vacsorát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rendkívül ötletes a mai napon. Végre jó kedve van. Szűk környezetében bizalmatlansága és távolságtartása feloldódik. Nyugodt és kényelmes hangulatot teremt otthon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kedvezőtlen bolygóállás miatt feszültséggel teli a levegő. Ön is fáradtnak érzi magát. Igyekezzen elkerülni a konfliktusokat, alkalmazkodjon a körülményekhez. Ha nem kell ma dolgoznia, akkor délután aludjon egy nagyot!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nehezen kapcsolódik ki, és rosszul érzi magát, ha nem tesz semmit. A Hold másik két társával a Halak jegyében áll, itt az idő, hogy többet tegyen egészségéért. Délután térjen át a nap kellemes részére, találkozzon a barátaival, sétáljanak egy nagyot a városban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma gyorsan el tudja majd végezni a háztartási munkákat. Marad bőven ideje arra is, hogy a családjával programot szervezzen, vagy velük töltse az idejét. Sokat szórakozhatnak, nevetgélhetnek. Ha éppen vásárolgatni van kedve, most egy alkalmi vételhez is hozzájuthat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap sem az ön napja. A Hold továbbra is a Halak jegyében áll. Sok kritikát kaphat, és úgy fogja érezni, hogy senkinek sem tud a kedvére tenni. Mélyedjen el inkább önmagában, mielőtt vitába keveredik valakivel, mert egyes dolgokban lehet másoknak is igaza. Ha megfontoltabban reagál, akkor gyorsabban visszanyerheti az emberek bizalmát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az egészségügyi problémákat már a háta mögött tudhatja. Itt az ideje annak, hogy bátran előre tekintsen. Sportoljon, fusson, vagy sétáljon egy nagyot az erdőben. Láthatja, hogy milyen hamar megmutatkozik a siker.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Figyeljen oda minden jelre, amit a szervezete mutat önnek. A bolygók a Halak jegyében egészségügyi problémákra is felhívhatják a figyelmét. Ma szorgalmas lesz, tele lendülettel. Rövid idő alatt rendbe teheti a háztartását. Vegyen egy finom forró fürdőt, így hamar feloldódnak a feszültségei.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyre tétovázik egy fontos döntés meghozataláról. Hagyjon mindent abba, üljön le, töprengjen a megoldáson. Addig elmélkedjen, amíg meg nem találja a boldogságot jelentő választ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: